Drumschool
Baldersvej 8
8920 Randers NV

Kr. 130,- for 50 minutters holdundervisning eller 25 minutters eneundervisning

Hold: hverdage mellem kl 14:00 og 19:00

Ene: Efter aftale

Historie:

Op gennem 1980’erne underviste Peter Bo Skifter Mikkelsen på en række østjyske musikskoler, og arbejdede samtidig som studietrommeslager i de velrenommerede Puk Studier nord for Randers.

I 1990 åbnede Peter Bo Drumschool på Baldersvej i Randers, hvor han ønskede at kombinere sine pædagogiske, musikalske og tekniske erfaringer til en helt ny form for undervisning. Ved hjælp af et stort teknisk set up blev det for første gang muligt at gennemføre velfungerende holdundervisning indenfor trommer. Herved fik man mulighed for længere undervisningstid til samme betaling som traditionel eneundervisning.

Hver elev har et trommesæt, og lærer teorien via et nodebillede på hver sin computerskærm. Man har så mulighed for hjemmeøvning ved hjælp af et nodeudprint. Samtidig kan man arbejde med den nyeste aktuelle musik, og kan endog benytte computeren som musikalsk medspiller. I dag er internettet en integreret del af en trommetime, hvor man konstant henter musik, video, nodemateriale etc.

Der er også en vigtig sidegevinst på det sociale område med holdundervisning, som tiltaler mange nye elever, set i forhold til traditionel trommeundervisning med én lærer og én elev.

De første år spillede man på elektroniske trommesæt på Drumschool, men siden midten af 1990’erne har man udelukkende brugt alm. akkustiske trommer.

I perioden 1995 til 2007 tilbød Drumschool også klaver-, guitar- og basundervisning, men med Drumschools ekspansion i Århus måtte klaver, guitar og bas desværre vælges fra.

I perioden 1998 - 2004 var Peter Bo sideløbende med Drumschool også leder af musikdagskolen Music Daily. I størstedelen af perioden flyttedes Drumschools trommeundervisning til Underværket i Randers midtby, men siden 2004 har Drumschool været tilbage på Baldersvej.

1. februar 2006 åbnede Drumschool afdeling i Århus og fra andre byer i Danmark samt fra udlandet har der været interesse for etablering af afdelinger med Drumschools unikke form for trommeundervisning, men foreløbig har Peter Bo valgt at koncentrere indsatsen på de flere end 200 tromme-elever i Drumschools afdelinger i Randers og Århus.

Drumschool • Randers • Tlf. 23 26 66 03 • pb@drumschool.dk